Leírás
Az összetevők csökkenő sorrendben történő felsorolása:
TEJ, SÓ, KAPOR
Fogyaszthatósági időtartam, illetve minőségmegőrzési
időtartam:
21 NAP
Tárolási hőmérséklet:
+1 – +5 oC
Energia | 1335 kJ / 319 kcal |
Zsír | 25.0 g |
– amelyből telített zsírsavak | 16.0 g |
Szénhidrát | 3.0 g |
– amelyből cukrok | 3.0 g |
Fehérje | 21.0 g |
Só | 1.5 g |
Az összetevők csökkenő sorrendben történő felsorolása:
TEJ, SÓ, KAPOR
Fogyaszthatósági időtartam, illetve minőségmegőrzési
időtartam:
21 NAP
Tárolási hőmérséklet:
+1 – +5 oC
Értékelések
Nincsenek még értékelések